Idag finns det så mycket smart teknik som verkligen kan underlätta livet. Har du en sommarstuga kan du både styra elförbrukning och sätta på luftvärmepumpen i en app, så att din sommarstuga är varm och go när du kommer fram.

Sätt på elen hemma

Om du har en sommarstuga så vill du veta att allt är ok med den. Många av oss använder också fritidshuset året om. Om du har en stuga i skärgården utanför Stockholm, så är det ju väldigt skönt om den är varm när du kommer dit. Särskilt på hösten och vintern. Idag finns det appar som låter dig enkelt styra elen på mobilen.</p>

Luftvärmepumpen

Förutom elen kan du också styra din luftvärmepump via en app. Luftvärmepumpar är bra både ur klimatsynvinkel och din privatekonomi. Den är lätt att installera och drar inte mycket el när den är igång. Samtidigt vill du inte att den ska arbete när du inte är i stugan. Då sätter du bara på den ett par timmar innan du ska vara framme vid ditt fritidshus. Om du har luftvärmepump är det viktigt att du ser till att den inte överhettas vintertid, genom att det blir för mycket is kring luftvärmepumpens yttre del som sitter utanpå huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *