Det sägs att våra hem reflekterar hur vi mår. Ta en titt runt omkring ditt hem och fundera på om det är sant för dig. Vad säger rummen om ditt inre, och hur känns det att ha den här vinkeln på ditt mående kontra ditt boende? Och vad skulle hända om du började förändra dina inre känslor åt ett mer positivt håll?

Inre jobb reflekteras ofta i ditt hem

Även om du mår bra och känner att du lever det liv du vill, finns det kanske ändå sidor som du skulle vilja utveckla mer. Kanske bli mer kreativ eller lite mer organiserad? Upplever du att ditt inre är mer eller mindre kaosartat, att du har svårt att få ordning på dina tankar eller att du är stressad och inte mår bra? Då kan du behöva en mer ordentlig genomgång av ditt inre för att reda ut känslor, övertygelser och upplevelser som kan påverka dig negativt. Att arbeta inåt är ett stort och genomgripande arbete, men vill du uppriktigt ta dig an dig själv och skapa positiva förändringar i ditt tänkande och mående, så är det värt allt. Och du kommer märka att saker börjar hända allt mer eftersom du lägger tid på dig själv och din inre resa. Dels kommer du börja känna annorlunda inför dig själv, hitta mer självkänsla, och dels kommer du börja se på din omvärld med lite andra ögon. Det är här ditt hem kommer in. Ju mer du reder ut dig själv, desto mer benägen kommer du vara att vilja organisera dina saker och återskapa din inre känsla i hemmet där du spenderar det mesta av din tid.

Förverkliga din inre vision

Ju större inre förändring, desto större kan ofta förändringarna som du vill genomföra i ditt hem också vara. Kanske du vill ändra stil och känsla helt och hållet. Att fixa till väggarna med hjälp av en professionell och erfaren målare kan bli ett stort och fantastiskt steg mot att förverkliga din nya vision. När du börjar må bättre och märker hur du reflekterar det i ditt hem, blir det en positiv spiral där hemmet även kan komma att fungera som vidare inspiration för att må ännu bättre. För de nära och kära som besöker dig i ditt hem kommer din förändring också bli tydlig. Ditt nyvunna lugn och dina nya insikter om dig själv innebär inte att du behöver hävda dig själv på samma sätt längre, utan ofta får tankar och känslor utlopp genom dagboksanteckningar eller liknande. De runt omkring dig ser resultatet av det pågående arbetet, och ser hur det reflekteras i ditt hem och i ditt sätt. Känns det bättre nu när du tittar dig omkring – visar ditt hem fortfarande hur du mår?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *