«

»

Jan 09

Vårterminen är min favorittermin

Första dagen på en ny termin. Vi går mot ljusare tider. Vårterminen är min favorittermin. Den går så fort och innan man vet ordet av det är det plötsligt sommarlov. Eftersom jag inte uppdaterat min blogg på evigheters evigheter finns det massvis med saker som hänt sedan sist. Men vet ni vad? Det är inget jag tänker grotta ner mig i. Jag blickar framåt och prognosen känns lovande.

God fortsättning på er.

Kram Apan.

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/varterminen-ar-min-favorittermin/
PINTEREST
PINTEREST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial