«

»

Apr 28

Vägen till mannens hjärta går via magen


Ikväll kommer min BOYFRIEND hem till mig och det ska bli så mysigt. Jag ska bjuda på middag och funderar just nu på vad jag ska laga för gott. Att laga mat är något av det bästa jag vet. Jag älskar att stå i vid spisen och titta. Det är något meditativt över det hela. Att röra i en gryta eller enbart stirra på bubblande vatten i en kastrull när pastan kokar, smöret fräser i stekpannan eller köttbiten som steks.

Såhär i början av ett förhållande känns det viktigt att imponera och visa upp alla sina bra sidor och skills. Om han inte redan är övertygad om att jag är ett kap ska jag visa det genom att väcka hans sinnen till liv. Snabbmakaroner och Mamma Scans köttbullar får vänta, det finns en tid för det också, men just nu är det tid för gommen att njuta.

Förra gången bjöd jag på min smarriga lasange, den gick hem. Dagen efter hade han med sig en matlåda till jobbet för första gången vilket jag måste se som ett gott betyg. Ska fortsätta fundera på kvällens middag. En sak som jag vet att jag ska bjuda på är min favoritcoctail drink Amaretto Souer.

 

 

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/vagen-till-mannens-hjarta-gar-via-magen/
PINTEREST
PINTEREST

1 kommentar

  1. Ossian

    Oj vilken häftig bild! Riktigt coola tatueringar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial