Vad är en derby kiss?

derbykiss

En derby kiss är vad man i folkmun kallar blåmärke. I roller derbyvärlden är en derby kiss är ett blåmärke, ett sår eller en skada som åsamkats i samband med att man har utövat sporten man älskar.

988241_461951353913066_1392116199_nHallå där Kita Von Sleeze #0564! Du spelar i The Brass Knuckle Harlots. Vad har hänt? När fick du denna kyss?
Jag fick kyssen när jag boutade som lånespelare tillsammans med Cougar Sluts för några veckor sedan. Jag tacklade ut jammern på utsidan i en kurva samtidigt som jag tror att jag cross-over:ade och tappade balansen. På något sätt lyckades jag falla inåt och lägga mitt lår på mina hjul.

Gjorde det ont? Kände du på dig att det skulle bli en derbykyss?

Det gjorde ont, lår är mjuka jämfört med skridskor och hjul. Jag kände på mig att jag skulle få ett blåmärke men det blev lite större än vad jag hade tänkt mig.

Hur många poäng ger du kyssen på en skala 1-10?

Den får bara en 5:a, mest bara för att det var mitt eget fel och min egen klumpighet som orsakade det (men det blev ju iaf stort). Hade ju vart coolare om jag fått det för att jag fått en sjukt hård tackling och lyckats stå eller nåt sånt.

2 reaktioner på ”Vad är en derby kiss?

  1. Alltså, dessa hjul. Majoriteten av mina derby kisses får jag när mina egna hjul hamnar knasigt under mig. Alltid lika spännande att se blåmärkena blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *