Nu har jag registrerat mig på fyra olika lärarvikariepooler

Det ska bli ytterst spännande att se om jag får något napp. Klart jag kommer få napp, hoppas att det är fina fiskar som nappar på mina krokar. Vad har hänt sedan sist?

Tja, eftersom jag inte är klar med c-uppsatsen får jag inte påbörja d-uppsatsen och eftersom jag inte ska påbörja d-uppsatsen förens till hösten är det inte någon idé att läsa kurserna som är sammankopplade med d-uppsatsen. Hallelujah vilken helomvändning det blev i mitt liv. Ganska skönt, lite spännande och framförallt väldigt intressant.

Denna terminen ska jag alltså beta av mina rester och jobba. JOBBA! Vet ju knappt hur man gör. Igår ar jag på anställningsintervju. Det var jättespännande och jag hoppas jag får tjänsten. Det är inte så att jag kommer deppa ihop om jag inte får jobbet. Men jag hoppas innerligt.

Nu ska jag äta tonfiskbagel med min vän Anna på Bagel Street. Vi hörs senare.

1 reaktion på ”Nu har jag registrerat mig på fyra olika lärarvikariepooler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *