Nu frodas kärleken i kommentarsfältet tack vare commentLUV

commentluv

Nu finns en rolig liten finess i kommentarsfältet som gör att de kommentarer ni gör hos mig blir länkade till ert senaste blogginlägg. Som ni ser (klicka på bilden för att förstora):

Linduz bloggade senast ->.. Mer verkligt och Hondjuret bloggade senast ->.. Oskrivna lagar och stora rattar!

Varför ska man med denna skojiga funktion till då? Jag tycker att det är ett roligt sätt att synas på i den stora vida bloggvärlden.

– Om jag ser folk som skrivit en smart kommentar brukar jag klicka in på personens blogg för att se om jag hittar annat som är läsvärt om jag har tid.

– Om personen i fråga har skrivit en smart kommentar och om det dessutom finns en länk till personens ännu smartare bloggrubrik på senaste postade blogginlägget tar jag mig tid att klicka in på bloggen av ren nyfikenhet.

Därför uppmanar jag alla er med wordpressbloggar att genast installera hem tillägget ”commentluv”. Ni som inte har wordpress kanske borde överväga att skaffa det tack vare alla fantastiska finesser som finns där. Under mina år som bloggare har jag provat på att testa med alla möjliga sorters bloggverktyg och tycker att wordpress är oslagbart. Jag har faktiskt ingenting att klaga på, ska berätta mer om det senare.

13 reaktioner på ”Nu frodas kärleken i kommentarsfältet tack vare commentLUV

 1. One.com har världens sämsta bloggmall så jag samlar kraft för att installera wordpress (och för att innan det flytta en massa foton från datorn eftersom hårddisken är typ full – asjobbigt :)). Är det svårt att få wordpress att funka?

  1. Nej då. Jag tycker att wordpress är väldigt smidigt. One.com. har jag aldrig hört talas om. Vet du om du kan exportera hela den bloggen? Isåfall ska det går att importera utan problem till wordpress. Detta innebär att inlägg/bilder flyttas över helt automatiskt så slipper du sitta manuellt.

 2. Toppen, då ska jag ta mig i kragen och fixa det. Som det är nu bloggar jag knappt pga överhängande risk för hjärnblödning. Jag tror inte att man kan exportera på nåt bra sätt men jag ska höra med supporten.

 3. Jag vill oxå ha wordpress. Men den är ju helt omöjlig av ”fixa” på egen hand. Man kan väl typ inte pimpa den alls? Varken med header, bakgrund eller liknande?
  Dessutom är det satans irriterande att man inte kan ta med sig sina år från Blogg.se
  Gah.. wtf to do helt enkelt! Help pretty please? Några bra råd?
  (för jag är så jäfla trött på blogg.se som bara strular!)

  1. Vad det gäller att exportera blogg från blogg.se får du nog ta kontakt med deras support för att se om de kan hjälpa dig. WordPressteman går att pimpa på egen hand och om man dessutom är beredd att lägga en liten summa så går det pimpa ytterligare lite.

 4. Har länge funderat på att byta från blogg.se och med senaste tidens strul så längtar jag därifrån ännu mer. Men sen kommer saker emellan och det blir aldrig gjort. Får ta mig i kragen snart! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *