«

Apr 28

Nationella prov i svenska, mösspåtagning och äntligen fredag  

Livet känns av många anledningar så mycket enklare nu när våren gör sig hörd. Att pendla fram och tillbaka till arbetsplatsen i Sollentuna centrum från hemmet i Råggywood känns genast så mycket lättare när solen skiner.

Idag har mina ettor skrivit sista delprovet i nationella. Jag hoppas det gick bra. Känns som om vi laddat inför en avgörande match i ett mästerskap och att jag är den nervösa coachen som sitter på bänken med naglarna mellan tänderna. 

Treorna hade mösspåtagning. Studenten närmar sig med stormsteg. Kommer sakna dem, när de slutar på skolan. Vilken fest det kommer bli, fick en försmak idag och kan bara föreställa mig alla känslor den dagen de slutar.

Middagen är inhandlad och nu är jag påväg hem. Har köpt några goda öl och en flaska cava. Längtar hem. Längtar efter honom. 

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/nationella-prov-i-svenska-mosspatagning-och-antligen-fredag/
PINTEREST
PINTEREST

1 kommentar

  1. Maria

    Har precis hittat till din instagram och blev ännu gladare när jag såg att du hade en blogg. Snälla uppdatera;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial