«

»

Dec 05

Mot Ninja Naprapat

Jag har haft fruktansvärda problem med värk i hålfoten när jag har tränat roller derby. Det finns en rad olika faktorer som påverkar och när jag tränade i tisdags gjorde det mindre ont. Förmodligen tack vare att jag hade i formgjutna sulor samt snörade skatesen annorlunda.

Oavsett detta ska jag nu göra ett välbehövligt besök hos Ninja Naprapat. Hon kan kroppen och jag är övertygad om att hon har lite bra övningar jag kan göra för att träna upp min stabilitet.

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/mot-ninja-naprapat/
PINTEREST
PINTEREST

1 kommentar

  1. Bara Vara

    Oj! Lycka till! Fötter är knepigt och komplext, hoppas ni får ordning på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial