Övergiven sommarkatt med cigarill hängdes vid läpparna

Om sommaren 2017 upplevdes dekadent kan jag fem månader senare konstatera att det inte bara var sommaren utan hela året som var dekadent. Detta trots att jag stundtals haft roligt och utmanat mig själv. Känslan av att vara en övergiven sommarkatt släppte för två veckor sedan när jag som genom ett mirakel slutade röka. Att börja röka vid 35 års ålder är något av det dummaste jag gjort och det har påverkat mitt liv negativt på många sätt. Ska berätta om varför jag började röka igen förra hösten samt om den spirituella upplevelsen jag hade för ett tag sedan. Den var stark och kräver ett eget inlägg.

En sak som känns betryggande är att livet går vidare och att moln på himmeln tendrar att blåsa förbi med tiden. Alla människor bär sina egna kriser och sorger. Ingen människa behöver förstå eller känna igen sig och jag är inte den som vältrar mig i sorg. Tror inte att livet kommer förändras genom ett vingslag när klockan slår tolv imorgon kväll, men mentalt känns det härligt med ett nytt år. Det börjar bli dags att borsta bort skiten från knäna, plåstra om skrubbsåren och gå vidare.

https://www.instagram.com/p/BWayBpsF8_c/?taken-by=apansattigranen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *