«

»

Jan 10

Make or break

Kära bloggläsare!

Det har blivit dags för mig att sättas på prov. Jag har en tuff tid framför mig och måste fokusera fullt ut på mina projekt. Projekt och projekt, det handlar väl mest om att få livet att gå ihop men tro mig, det är ett projekt i sig.

Igår fick jag reda på att jag inte kommer kunna ta ut min examen till sommaren. Detta med anledning av att jag inte får påbörja uppsats på avancerad nivå innan c-uppsatsen är gjord. Sugigt som attan, men samtidigt en lättnad. Nu kommer jag inte behöva vika mig dubbel för att att få tiden att räcka till.

Jag är i färd med att sätta upp en plan för hur jag ska gå till väga för att nå mina mål. Därför vill jag förvarna er på att denna bloggen kommer bli om möjligt mycket tråkigare än vad den redan är eftersom jag:

1. Inte kommer att prioritera att uppdatera, såvida jag inte känner mig extremt inspirerad och lusten faller på.
2. Förmodligen bara kommer skriva om sluttampen på mina studier
3. Inte vill att denna bloggen ska ta över rollen som viktminskningsblogg/träningsblogg

Vadå viktminskning  tänker ni? Jo, det är ju något jag sysslar med varje gång jag väger mer än 100 kg och nu är det alltså dags igen. Så fort jag passerar 100 kg-strecket är det som att ett högljutt alarm går igång. Hit men inte längre. Jag är trött på att vara fet, det passar inte min livsstil helt enkelt. Allt skulle bli så mycket lättare om jag kastade av mig mina 30 kg övervikt.

Nog om det. Om ni vill läsa mer om hur det går för mig i min kamp mot fetman kan ni följa mig här.

Så, vad händer nu? Tja, farväl ni som slutar läsa och pepp på er som finns kvar när jag känner att jag är ute på andra sidan. In i dimman, Klart slut.

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/make-or-break/
PINTEREST
PINTEREST

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Hondjur

  Vi är med dig .. All the way! 😉

 2. Isa

  Lycka till med allt!

 3. Martina

  Vi finns här när du känner för att kika förbi och hälsa på! (skulle man kunna säga haha)

 4. Marika

  Jag stannar! Tycker det är kul att följa dina studier eftersom jag själv är lärare.
  Fråga: MÅSTE du skriva en d-uppsats? Är det för att du blir gymnasielärare?
  Kämpa på!

 5. Sabina

  Skriv om studier! Det vill jag läsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial