«

»

Jun 19

Lystring! Apan satt i granen bloggar igen!

Skärmavbild 2014-06-20 kl. 00.08.04Mentalt slutade jag blogga för ett år sedan, fysiskt har jag inte bloggat sedan i april. Jag minns det så väl, hur luften bara gick ur mig. Hur jag förvånades av olusten att dela med mig av mina bravader, tänkta tankar och filosofier. Tiderna förändras och mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. Sakta men säkert har jag lyckats kravla mig ur min mentala träskgrotta för att på nytt upptäcka skrivglädjen.

Det finns otroligt mycket ämnen att skriva om och för att utmana mig själv tänkte jag att jag skulle blogga alla dagar mellan den 19 juni och den 19 augusti. Det blir minst 52 blogginlägg men eftersom jag tycker att 50 är ett snyggare tal och eftersom jag vet att jag kommer missa att blogga minst två dagar väljer jag att kalla utmaningen #blogg50, detta inspirerat av det väletablerade #blogg100 som startade på initiativ av Fredrik Wass aka Bison Blog.

Hej bloggen, hej bloggens läsare. Jag har saknat er. Jag har även saknat de tankar jag tänker när jag skriver från hjärtat. Vad ska min sommarblogg handla om? Tja, livet, döden, kärleken, kåtheten, uppgivenheten, längtan, drömmar, människor som jag älskar, människor som får mig ur balans, rädslor, styrkor, myggbet och mycket mycket mer. Välkommen till Apans sommarblogg. Ni får gärna bidra med ämnen ni vill att jag ska skriva om.

Stor kram och mycket kärlek från Apan.

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/lystring-apan-satt-i-granen-bloggar-igen/
PINTEREST
PINTEREST

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ewa

  Skriv om Roller Derby! Jag vill veta allt! Planerar att gå på nästa try on. 🙂

 2. Linn

  Tjoho! Välkommen tillbaka Apan! Jag har saknat ditt bloggande. ❤️

 3. Sara

  Menåhw! Har saknat dig! Vad kul att du är tillbaka! 😀

 4. Aris

  Nice tits, baby!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial