Lystring! Apan satt i granen bloggar igen!

Skärmavbild 2014-06-20 kl. 00.08.04Mentalt slutade jag blogga för ett år sedan, fysiskt har jag inte bloggat sedan i april. Jag minns det så väl, hur luften bara gick ur mig. Hur jag förvånades av olusten att dela med mig av mina bravader, tänkta tankar och filosofier. Tiderna förändras och mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. Sakta men säkert har jag lyckats kravla mig ur min mentala träskgrotta för att på nytt upptäcka skrivglädjen.

Det finns otroligt mycket ämnen att skriva om och för att utmana mig själv tänkte jag att jag skulle blogga alla dagar mellan den 19 juni och den 19 augusti. Det blir minst 52 blogginlägg men eftersom jag tycker att 50 är ett snyggare tal och eftersom jag vet att jag kommer missa att blogga minst två dagar väljer jag att kalla utmaningen #blogg50, detta inspirerat av det väletablerade #blogg100 som startade på initiativ av Fredrik Wass aka Bison Blog.

Hej bloggen, hej bloggens läsare. Jag har saknat er. Jag har även saknat de tankar jag tänker när jag skriver från hjärtat. Vad ska min sommarblogg handla om? Tja, livet, döden, kärleken, kåtheten, uppgivenheten, längtan, drömmar, människor som jag älskar, människor som får mig ur balans, rädslor, styrkor, myggbet och mycket mycket mer. Välkommen till Apans sommarblogg. Ni får gärna bidra med ämnen ni vill att jag ska skriva om.

Stor kram och mycket kärlek från Apan.

4 svar på “Lystring! Apan satt i granen bloggar igen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *