«

»

Sep 19

Logic Pro X

  
Blev sugen på att göra musik. Köpte ett svindyrt musikprogram för att unna mig ett nytt intresse. Någon som har koll på hur Logic Pro X fungerar? 

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/logic-pro-x/
PINTEREST
PINTEREST

2 kommentarer

  1. Diana

    Hörde dig på Malou, jag brukar inte läsa din blogg och kan inget om dig heller. Men jag vill bara säga att du låter jättetrevlig, smart, ödmjuk och att vara en fin människa. Jag är glad att du är så nöjd med dig själv, att du visar att du accepterar och älskar din kropp precis som den är. Vi borde alla vara mer tacksamma till den kroppen som tar oss fram i livet, oavsett hur den ser ut. Men det är lättare sagt än gjort. Jag vill inte vara tjock, jag vill vara normal, stark och leva länge, därför motionerar jag och äter inte skräp. Och utan att hetsa så tar jag mig dit någon dag. För som det är idag så gör leder ont, ryggen likaså, trötthet och mindre ork, är inte tecken på bra hälsa. Du är ascool som tränar allt du tränar. Sån ork vill jag ha.

    Ha en fin dag.

  2. Sanna

    Jag går kursen musikproduktion på gymnasiet där vi jobbar med Logic pro x, är inte fullärd men svara gärna på frågor om jag kan svaret vill säga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial