Livet i en kärleksrelation

Träffa kärleken

Plötsligt stod han där. Han, mannen jag så länge drömt och fantiserat om. Mitt framför mig stod han och tog mitt hjärta med storm. Det var kärlek vid första ögonkastet och ett sådant där romantiskt moment som skulle få varenda filmproducent i Hollywood att bli inspirerade till en blivande filmklassiker. Sjukt kul att få uppleva. Imorgon är det ett år sedan vi träffades. Men det känns som om vi borde fira idag eftersom det var en stressig fredag efter jobbet vi sprang in i varandra.

Kärlek. Vad är det egentligen och vad innebär det att bli ihop? Kärlek och att vara ihop har med största sannolikhet olika betydelse för olika människor. Jag kan bara tala för mig själv. Selle gör mig lycklig varje dag och det jag uppskattar mest med att vara tillsammans med Selle är att han alltid finns där. Han har mig och jag har honom. Vi pratar om allt, är långt ifrån alltid överens, vi älskar att ligga med varandra och är skämtar ofta om att det krävs ett pervo för att känna igen ett annat. Allt vi gör, det gör vi tillsammans. Vi går kvällspromenader, dricker goda drinkar, tittar på serier, filosoferar och är varandras närmsta människor. Jag älskar hur han får mig att känna och vill gå hand i hand med honom minst ett år till. Han är mannen som jag dryftar existensiella frågor med och delar allt. Aldrig förr har jag varit i en relation där jag känt mig så fri att dela med mig av alla mina bitar. Drömmar, fantasier, åsikter, rädslor och skam. Med honom är jag ofiltrerad och det han ser är det han får.

Under mina år som singel kunde jag fundera över vem han skulle vara. Han, mannen som jag skulle få en besvarad förälskelse med. När Selle dök upp visste jag direkt. Det var ju han.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *