Lip Sync Battle

Nyår firades in med nära och kära hemma i Växjö. Vi spelade sällskapsspel, lekte charader, åt god mat och tittade på Lip Sync Battle. Jag blev kär i både Dwayne ”The Rock” Johnson och Jimmy Fallon. Är helt besatt av detta klippet och kan inte sluta titta på det. Beundrar och älskar människor som bjuder på sig själva och showar loss. Under kvällens gång kom vi på att lillasyster Annelie och lillebror Fredrik har två look a likes.

Vi var uppe sent och endast Apan är vaken här hemma hos min storasyster. Detta trots att klockan snart är ett. Jag åt potatisgratäng och oxfilé till frukost och skulle vilja påstå att det var den bästa frukosten jag ätit på länge. När folket vaknar här hemma ska jag packa ihop min persedlar och bege mig till pappa. Kommer stanna i Växjö till på torsdag och sprider ut mig så att jag kan hänga lite med alla i familjen. Känner mig dock väldigt osocial eftersom jag bara sitter framför datorn och redigerar manuset till min bok. Livet är hårt när man har en deadline att passa.

Ett svar på “Lip Sync Battle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *