Läs Sofia Ekströms blogg

Sofia Ekström

Ni ska veta att det lönar sig att vara aktiv i kommentarsfältet hos bloggare. Det är bra sätt att visa upp sig från sin bästa sida samt att göra folk nyfikna om man vill locka folk till sin egen blogg.  Jag är alldeles för lat för att kommentera inne hos andra, om det inte är så att jag läser inne hos mina vänner. Läsarfiske i andras bloggar är helt enkelt inte min grej. Jag försöker lägga krutet på att svara på era kommentarer i den mån det går. Jag läser dem alla ska ni veta.

En person som jag lagt märke till lite extra på sistone är Sofia. Hon har skrivit så rara saker till mig och tack vare commentLuv idag blev jag nyfiken på Sofia och kikade in på hennes blogg. Vilket visade sig vara en hit! Jag gillar personliga, färgglada bloggar med känsla för stil och om ni också gör det tycker jag att ni ska göra ett besök hos Sofia.

4 reaktioner på ”Läs Sofia Ekströms blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *