«

»

Mar 23

Kvinna marinerade Stockholm med rännskita och spya

Dagens lärdom, ät inte kyckling som stått förvarad ett dygn i rumstemperatur. Det kan få oanade konsekvenser. Det som drabbade mig igår är ett praktexempel. Snaskade i mig en bit vid lunch och blev omedelbart illamående.

Att åka kommunalt hem från Sollentuna till Råggywood var inget alternativ, resan tar cirka en timma från dörr till dörr och jag var orolig att bli uthängd i kvällstidningarna med rubrikerna ”Kvinna marinerade Stockholm med rännskita och spya”.

Det blev till att haffa en uber och väl hemma kröp jag ner i sängen. Det kom varken spya eller rännskita men jag mådde fruktansvärt illa och hade ont i magen.

Vaknade i morse. Nöjd över att inte ha behövt använda den vita hinken som står bredvid sängen.

Insåg att vackra naglar inte har så mycket att komma med om toarullen är tom.

Tomma toarullar går dock använda till det mesta med en smula fantasi.

Som tur var fanns det en klen backup på handfatet.

Kylen erbjöd rester från en thaitakeaway vilket utgjorde såväl frukost som lurre. Extra chili tillsattes eftersom thaimat smakar som bäst när det riktigt brinner i kistan.

I takt med att jag piggnade till jobbade jag hemifrån. Mina treor skriver gymnasiearbete just nu och det är galet mycket att läsa igenom.

Nu mår jag bra och magontet är som bortblåst. Hurra! Ett par av mina följare på instagram berättade för mig under en livesändning att jag är en influencer. Det låter trevligt och lite härligt nytt och fräscht. Hurra för det också. Bjuder på ett glädjeskutt.

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/kvinnan-marinerade-stockholm-med-rannskita-och-spya/
PINTEREST
PINTEREST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial