Kom igång med löpningen

Nyjoggad och nyduschad sitter jag här och mår bra efter en dagislämning i joggingens tecken. Jag joggade barnen till dagis och jag joggade hem. ”Joggade barnen till dagis?” Tänker du och undrar om jag blivit galen. Japp. Jag satte ner dom i vagnen och småsprang nästan hela vägen. Det gick hur bra som helst och barnen var jätteglada. De ville till och med att jag skulle springa snabbare. Vi kom fram, jag lämnade och sen sprang jag hem.

Tidsmässigt har jag bara sprungit i tjuogo minuter totalt, men det känns ändå bra att komma igång. Dagens kom.igång-tips lyder: Passa på och spring när du ska lämna på dagis!

0 reaktioner på ”Kom igång med löpningen

  1. FYFAN vad jag hatar alla ”gå ner i vikt” bloggar. Åt helvete om ni är överviktiga, bloggen suger lika hårt ändå. Eftersom nästan vem som helst har tillgång till internet har vemsomhelst även tillgång till era bloggar. Tex alla jävla unga flickor med ätstörningar. TÄNK PÅ DET NI.

  2. WOW! Hoppas du når din målvikt och sluta inte kämpa, har haft problem med min vikt tidigare fast åt andra hållet, har vart för liten och tunn. Men lägger sakta men säkert på mig nu! Nu är träning min passion i livet!

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *