«

»

Aug 10

Knäckehäxans dotter

Att bo i ett knäckebrödshus är kanske inte min våta dröm, men jag kan erkänna att det skulle vara lite speciellt. Jag älskar knäckebröd. Falu Rågrut är favoriten med jag testar nya sorter lite då och då. Nu senast en sort som heter Solruta.

Eftersom Lovi har bestämt sig för att aldrig gapa när jag ska mata henne har jag nu börjat ge henne en skiva knäcke varje matning. Knäckebröd för bebisar kan jag varmt rekomendera. Majskrokar blir geggiga och försvinner i ett nafs, kex likaså medan knäckebröd består. Det håller verkligen hur länge som helst! Varje gång hon ska ta sig en tugga är jag där med skeden. Sluta jiddra, börja trolla!

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/knackehaxans-dotter/
PINTEREST
PINTEREST

2 kommentarer

 1. Malin

  Haha.. Åter igen.. Det märks att vi är i samma skede i livet!

  Knäckebröd är rena rama superkuren. Igår drog ja upp en nyvaken Lula, satte henne i vagnen, en halv knäckeskiva i handen å sen kudne jag utan problem promenera den timmen de tar att gå till syrran. Inte ett knyst sa hon. =)

  Perfekt för kliande tänder också.

  MAjskrokar avskyr jag, just av den geggiga anledningen.

 2. Sandra af Munkakvarn

  Jag ÄLSKAR det reklamen.
  ”Sluta jiddra, börja trolla” har blivit lite ett standarsuttryck för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial