»

Apr 25

Igår fick jag reda på att jag är gravid

Jag trodde aldrig att det skulle gå så snabbt, men det gjorde det. Jag är världens lyckligaste! Kan knappt förstå att jag ska bli mamma. Detta tillsammans med världens mest underbara man. Han som får mina kinder att hetta, mitt hjärta att slå snabbare, mina fjärilar i magen att dansa, mina läppar att tråna efter fler av hans mjuka, sköna, heta kyssar. Mannen jag älskar, mitt livs stora kärlek. Han och jag ska bli föräldrar.

Jag ber en stilla bön om att barnet kommer komma ut och att det är friskt och helt.

Detta är dag 2 som gravid och jag älskar det.

2007-jan-19 @ 23:13

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/igar-fick-jag-reda-pa-att-jag-ar-gravid/
PINTEREST
PINTEREST

1 kommentar

  1. Bea

    uuuuuh, grattis!!!! hur gammal är du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial