I love Paris in the rain

Skärmavbild 2014-02-05 kl. 13.37.11

Om inte annat älskar jag när Regina Spector sjunger så i denna låten. What´s up? Jag har inte varit inne på min blogg sedan jag skrev förre inlägget och blev glatt överraskad att ni hänger kvar.

Bubblan är angenäm. Bubblan jag befinner mig i just nu. Huvudet består av ett virrvarr av olika teorier jag läser om i olika kurser. Vid Universitet i Lund läser jag för närvarande ”filosofi” med Ann Heberlein som lärare. Det är roligt och intressant. Vis Stockholms Universitet läser jag ”pegogik och bedömning”. Har till min stora glädje lärt känna Jens som livar upp min ”svältfödd-på-sällskap-tillvaro”. Det är ju ganska asocialt att plugga på distans.

Hur det går med mitt traderande? Tack det går bra. Jag har sålt prylar för över 2000 kr sedan jag började för en och en halv vecka sedan. Fatta vad grymt! Överflödiga saker som jag annars skulle ha behållit pga dumsnål. Alldeles strax kommer den stora garderobsrensningen äga rum och efter det kommer jag att lägga ut allt på Tradera. Min älskade Koola Anna som ni ser ovan ligger ute sedan ett par dagar tillbaka med ett ledande bud på 5 kr. Yey!

Om jag är sjukt sugen på att tapetsera alla rullar som ligger i en kartong under sängen? Ja, nu när Natashja gör det så fint hemma hos sig känns det som om det finns en tillstymmelse till att bli lika handlingskraftig som jag var när jag köpte rullarna. Det liksom rycker i lemmarna.

Om spiralmensen fortsätter med ”killing-me-softly”? Mmmmm, tanken var ju att jag skulle byta ut min kopparspiral till en hormonspiral innan jag fick mens igen. Vilket jag inte hann. Nästa vecka ska jag byta spiral och göra cellprovstest. Intressant. Visste ni förresten att det förra veckan släpptes en ny spiral? En ”minispiral” med pyttelite hormon som gör att man får mens, men inte alls lika mycket som med en kopparspiral. Funderar på om jag kanske skulle ha en sådan istället. Att slippa mensen helt och hållet känns dock väldigt lockande.

1 reaktion på ”I love Paris in the rain

  1. Jag skaffade hormonspiral för 2 år sen och för mig är det himmelriket att slippa mensen. Jag har haft långa, rikliga och smärtsamma menstruationer så jag ångrar inte att jag valde hormonspiral. Jag känner mig inte alls påverkad av hormonerna som när jag har ätit p-piller eller minipiller.

    Sen är jag lite äldre vilket gör att jag närmare mig klimakteriet och då är det tydligen ganska bra att ha hormonspiral för man då får en lättare övergång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *