«

»

Apr 01

Hurt so good 

Har ägnat dagen åt uppsatsskrivande, cykelinköp, tatueringskonsultation, shopping, middag och drinkar i goda vänners lag. Åt god paella på Ramblas med Hooolena, Cornelia och Ann. Sedan gick vi till Morfar Ginkos och drack cava samt lyssnade på rocksteady.

Tog tuben hem till Råggywood, tänkte på Gos. Nu är det exakt två dagar sedan han gjorde slut med mig. Vi hade precis börjat följa serien Breaking Bad. Har krupit ner i sängen och ska fortsätta titta i min ensamhet. #dumpad2016

UPDATE: Avslutar Dexter istället och är så himla glad att han ligger med Hannah igen.

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/hurt-so-good/
PINTEREST
PINTEREST

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Carro

  <3 till dig

 2. Helen

  Sons of anarchy har räddat många ensamma kvällar här, helt klart värd en chans om du inte sett den. Hoppas du får en hejdundrande bra helg <3

 3. Rebecca

  Hej Apan.
  Jag blev lämnad av min fd. sambo och dotters pappa innan jul. Efter någon vecka blev han tillsammans med en 20-årig tjej (jag är 31 och exet är 38). Jag mår så himla dåligt över detta då det kom fram för några veckor sedan. Gråter varje dag, är sjukskriven och deprimerad och vill i princip inte lämna vår dotter hos honom för att jag mår så dåligt av att hans nya tjej är där. Det gör så fruktansvärt ont hela tiden och jag förstår inte hur jag ska kunna må bra igen. Självklart är hon snygg, smal och lång och det är inte jag. Hur gör man? Hur accepterar man att det vi hade inte finns, att hela vårt liv är slut och borta? Hur gör jag för att känna mig ok med att hon (20 åringen) umgås med min dotter? Vaknar upp varje dag och önskar att det bara var en mardröm.

 4. Anna

  Lika bra att inte titta på mer av breaking bad, om du inte är sadistiskt lagd. Det verkar som om det är illa i början, men det blir bara värre och värre för alla inblandade. Jag hade själv ingen önskan att se dem lida mer och mer… (Fast det är väldigt bra hantverk och bra med huvudpersonens son.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial