footner

Här sitter jag med hälen från förr och såhär kommer Spiderchick sitta om ett par dagar

footner

Spiderchick inväntar resultat och jag har precis kommit fram till ett.  Natashja aka Lady Dahmer berättade om något fantastiskt vid namn footner nån dag när vi satt och gaggade. Hon ba:

Det är superbra bla bla bla…

Jag var väldigt skeptisk, jag är för det mesta väldigt skeptisk till sådant som låter för bra för att vara sant. Som den gången jag skulle låg på narkosen och skulle sövas inför en titthålsoperation.

Dom ba: Räkna till tio.
Jag ba: Jag kommer aldrig somna. Ett, två, tre… *snark* typ. 

Footner, vad sjutton är det? Någon form av ingeggade plastpåsar som går under benämningen ”sockor”. Man tar med fördel ett fotmad innan behandlingen för at mjuka upp fossingarna, sedan trär man på sina sockor och ett par strumpor ovanpå det. Efter en timma sköljer man fötterna och efter 5-10 dagar händer det magiska grejer.

Igår badade jag fossingarna och tror mig nu har fått bort all död hud. Fötterna är mjuka som aldrig förr och nu ska jag verkligen försöka ta hand om dem genom att smörja och greja. De som följer mig på Instagram har äcklats och fashinerats. Men det är nog ingenting emot vad jag har känt.

I samma veva som jag trodde att detta var rent lurendrejeri började huden flagna och det visade sig att allt var sant! Det fungerar verkligen. Jag som HATAR fötter och skulle kräkas om jag fick se en bild som dessa jag postar nu, sitter här med ett stort leende på läpparna och gnuggar mina lena fötter mot varandra. Nej, detta är inget sponsrat inlägg. Jag har inte ”fått hem ett paket”  utan betalt 239 kr på Apoteket. Yey!
footner

11 reaktioner på ”Här sitter jag med hälen från förr och såhär kommer Spiderchick sitta om ett par dagar

  1. Jag har bara en fråga, får man peta bort den döda huden när det börjar flagna? Annars är det kört för mig, kommer ALDRIG kunna låta bli att göra det.

  2. Oj wow! Det där ser så… makabert fascinerande ut, haha! Fast mina fötter ser äntligen rätt fina ut, satsade stenhårt på det under sommaren med massa filande och smörjande. Men absolut att jag ska tänka på det när jag har hårda fötter igen.
    Hade varit perfekt till min mamma som verkligen har förhårdnade fötter, men hon skulle nog a illa upp om jag köpte det till henne :/ Fast det ju bara är en bra sak, men hon är sån.

  3. Hahaha. Din rubrik och bilden under fick mig att börja skratta så mycket så sambon kom och tittade vad jag tyckte var så roligt!!

    Jag tycker också att det är äckligt fascinerande, men jag avstår nog…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *