«

»

Mar 22

En liten lektion i livsglädje 


Jag är nästan alltid glad. Sprudlande glad. Det händer att jag får frågan varför. Vad är hemligheten?

Det finns egentligen ingen hemlighet. I det stora hela tror jag det handlar om att vara tillfreds och i takt med sina känslor. Alla dessa känslor. Tänk att känslor kan vara lika härliga som tärande. 

En sak som jag tränar på är att inte förvänta mig för mycket av andra människor. Det är oftast då mina illusioner brister och känslolivet börja dala. Sålänge jag är tillfreds med mig själv och inte lurar in mig i någon form av självbedrägeri är allt hyvens och fint.

Det finns mycket saker i min omgivning som jag älskar och som bidrar till välmående. Musik, estetik, mat, känslan av att ha presterat något och ett ordnat kaos. Jag kan bli lyrisk och helt endorfinkickad av att se på vackra saker, en snygg tatuering, ett mönster, en färgkombination. Lite knäppt men härligt. En känsla av tillfredsställelse som färgar livet. 

En annan sak jag mår bra och som gör mig lycklig är att skriva. Mitt huvud kryllar av berättelser och sammanhang som jag på riktigt längtar efter att få på pränt. Stora som små ord, små som stora händelser. 

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/en-liten-lektion-i-livsgladje/
PINTEREST
PINTEREST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial