En bra dag

Vilken bra dag detta har varit. Hurra! Jag fick väldigt mycket gjort idag när jag satt och pluggade på biblioteket. Fortsättningsvis ska jag alltid göra det. Mer och mer inser jag att jag är en riktig Skalmantyp. Jag behöver ruta in min vardag för att bli effektiv. Att jag hann läsa tre metodböcker om uppsatsskrivande känns nästan overkligt.

Nu är det sovdags. Jag har bestämt mig för att jag ska sova före kl 23, det går sådär, nattuggla som jag är. Bäst att krypa ner med andra ord. Imorgon är en spännande dag, jag ska göra minimumskillstest. Det är svårt att säga på rak arm vad jag kommer att klara eller ej, men jag hoppas kunna pricka av några moment. De 27 varven på 5 minuter är bara att glömma. I dagsläget gör jag 22 varv på 5 minuter. Måste bättra på tekniken. Natti natt!

20140110-231638.jpg
Postar en bild från i somras och längtar tills det är sommar igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *