«

»

Feb 07

Efter en vecka som ensamstående morsa

SAM_0525_1024

Denna veckan har verkligen stått i kontrast med föregående vecka då jag låg däckad i vinterkräkan två dygn. När jag slutligen blev kry spydde ett av barnen barn rakt ut vid frukostbordet och sedan isolerade vi oss från omvärlden i 48 timmar tills faran var över. Då åkte min sambo iväg på en resa och sedan dess har jag haft en ensamstående mammalunk med de tre barnen.

Allt har varit som vanligt, fast lite lugnare känns det som. Jag upplever att jag har umgåtts med barnen på ett mer intensivt sätt eftersom min sambo inte har varit i närvarande och gjort anspråk på min uppmärksamhet. Vi har läst ”Rävjakten” med Pettson och Findus varje kväll och tagit sovmorgon varje morgon.

Veckans höjdpunkt är gårdagens impuls. Jag satt hemma hos Sara och drack te när hon plötsligt erbjöd sig att trimma min frisyr. Well, varför inte? Hon tog fram sin trimmer och vi började trimma ena sidan på skallen med en inställning på 45mm. Sen arbetade vi oss sakta men säkert ner till 19 mm.

Tillbaka till bubblan. Dagens sysslor måste ombesörjas. Jag ska gulla med Martin Luther, Immanuel Kant och min c-uppsats. Ha en skön fredag!

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/efter-en-vecka-som-ensamstaende-morsa/
PINTEREST
PINTEREST

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Sara

  Så frän frilla! 😀

 2. Cecilia

  Skitsnyggt Anna! Du passar i kort hår med!

 3. Linduz

  Snyggt!
  jag klippte mig i onsdags, jag rakade mig med på sidorna & bak. & 19 mm har jag på sidorna & 9 mm vid öronen & längst ner vid kanterna. 🙂 & längre hår uppepå, för jag har håret liggande snett. 🙂

  Ha en fin helg!

 4. Johannas Retro

  Fin blogg du har!

  Ha en fortsatt bra Alla Hjärtans Dag! 🙂 Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial