«

»

Apr 27

Det läskigste mest att ta steget ut i kärleksträsket är att det är så lätt att sjunka

Jag matchade med en man på Tinder. ”So what?” tänker du och höjer inte ens på ögonbrynet. De flesta singlar i dagsläget har väl mer eller mindre swipat tummen av sig på den appen vid det här laget. En matchning har ynka betydelse såvida man inte går vidare med matchningen och ser vart den faktiskt kan leda.

Jag matchade med en man på Tinder och det blev snabbt en vana att avsluta dagen med timtals långa telefonsamtal. Ett ”God natt”, en avstämning om hur dagen har varit, vad som hänt på jobbet, vad som ätits till lunch eller om nattens drömmar erbjudit något extra härligt.

Jag matchade med en man på Tinder och efter att vi pratat med varandra i telefon dagligen i en vecka frågade jag honom om han ville ses en kväll före min BJJ-träning (brasiliansk jiu-jitsu). Det ville han och jag frågade om han kanske till och med ville följa med och prova på. Det ville han. Vi sågs före träningen, åt middag och väl på träningen bröt han ett revben efter att en superbjässe brottat ner honom och satt ett knä över honom. Att träffa en människa som man genast tycker om, en människa där allt känns enkelt, naturligt och lättsamt med är så himla häftigt.

Två veckor efter att vi matchade frågade jag honom om han ville hitta på något kul med mig i påsk.
Han frågade: Litar du på mig?
Jag svarade: Ja.

En halvtimma senare messade han att han tittade på hotell i staden X. Denna fantastiska människa hade bokat en resa till okänt resmål och jag fick små ledtrådar om vart vi skulle. En vecka senare befann vi oss på en romantisk weekend tillsammans i Rom. Vi drack bubbel till frukost, tog del av det fantasiska kulturarvet, hånglade en hel del, bestämde oss för att se om Game of thrones tillsammans för att vara up to date när serien sänder sjunde säsongen i juli.

Att vila huvudet på hans mage, att känna hans sköna läppar mot mina är så ljuvligt att jag knappt kan beskriva känslan. Det är härligt och fruktansvärt läskigt. Jag kan liksom inte låta bli att vara rädd över att det är för bra för att vara sant. Märkligt. Kanske känns det extra läskigt därför att det från första stunden jag hörde hans röst på telefon kändes som en självklarhet att det är han och jag.

Det är med en mängd fjärilar i magen jag skriver dessa rader och jag är samtidigt rädd att jinxa något. Han är så lugn och cool. Jag känner mig som en Jack Russelterrier på uppåttjack i jämförelse. Har längtat efter att kyssa honom hela veckan och imorgon fredag ska vi äntligen ses igen. Nu har vi träffats i en hel månad och jag är min pojkväns flickvän.

 

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/det-laskigste-mest-att-ta-steget-ut-i-karlekstrasket-ar-att-det-ar-sa-latt-att-sjunka/
PINTEREST
PINTEREST

6 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Fd växjobo nu sthlmsbo

  Så glad för din skull!! Verkligen <3

 2. s p i n d e l t j e j e n

  Åh vad härligt!! 😀 Njut!! 🙂

  Ps. Har aldrig provat Tinder. Sitter här med två barn, villa, Volvo och sambo sen snart 10 år tillbaka. Får väl testa den dagen det inte fungerar längre 😉

 3. ellen

  Yay, heja kärleken:)

 4. Petra

  Häftigt!!

 5. Jonaper

  Önskar även jag har chansen till ett härligt kärleksmöte framöver! Grattis!

 6. Ollie

  Oj! Du beskriver känslan av att vara nykär väldigt bra 😉

 1. Som en Jack Russellterrier på uppåtjack! | Bloggbevakning Nöjesguiden

  […] Apan ska nog vara glad att det inte var HON som bröt ett revben på karlstackaren för jag är inte övertygad om att det hade mottagits lika väl och resulterat i denna hemlig resa till Rom i kärlekens tecken som hon skriver om på sin blogg. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial