Derby Kiss of Pinkie Die #98

Skärmavbild 2013-11-22 kl. 11.16.10

Hallå där kära bloggläsare! Jag har bytt derby namn från Lady Mama´laid 69 till Pinkie Die #98 jag spelar i The Brass Knuckle Harlots. Vad tror ni har hänt? När fick jag denna kyss?
Harlots träffades torsdagen förra veckan i syfte att rulla, dricka öl och äta pizza. Under träningen tränade vi tacklingar varpå Fanilla Slice fick in en fullträff.

Gjorde det ont? Kände jag på mig att det skulle bli en derbykyss?

Ont? Jag kved och kunde knappt röra mig, jag stod kvar när jag fick tacklingen (yey) men hade egentligen bara velat slänga mig på marken som ett litet barn. I samma stund som jag fick smällen visste jag att detta skulle bli en derby kyss. Jag är glad att jag är på samma lag som Fanilla och behöver därför bara frukta hennes bad ass på träningarna.

Hur många poäng ger jag kyssen på en skala 1-10?

Nu har det gått en vecka sedan jag fick kyssen och jag är imponerad över hur stort och blått märket är. Inre blödning de luxe känns det som. Kyssen får en åtta. Det blir ett högt betyg på skalan eftersom den gjorde så himla ont samt att kyssen har utvecklats till att se grotest ut väldigt fint under veckans gång.
Har du en derby kiss som du vill dela med dig av?

3 reaktioner på ”Derby Kiss of Pinkie Die #98

  1. Mycket irrelevant kommentar till ämnet, men måste bara säga att du verkar vara en väldigt härlig människa.
    Du har en väldigt varm och fin utstrålning som syns och märks i bloggen 🙂
    Tänkte bara dumpa lite internet-kärlek. Ha det bäst!

  2. Åh, jag har fått så ofantligt många tacklingar i mina dagar.. Men tråkigt nog så får jag aldrig några blåmärken! Inte trots att jag varit invalid i dagar. Men jag får ofta blåmärken på armarna (när folk tar tag i mig och slänger mig på motspelare) haha. Shysst derbykyss du fick!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *