«

»

Okt 16

Brev till människor som figurerat eller finns i mitt liv

Har på sistone haft mycket funderingar kring livet. Mitt liv, mina drömmar, kärlekar som kommit och gått, sådant som fått kroppen att skaka. Skratt, sex, spänning, sorg, tårar, tråkigheter, tokigheter och annat. Alla människor jag hittills mött under resans gång.

Tanken är att jag ska skriva brev med inspiration av människor i mitt liv som fått mig att känna. Människor som fått mig att känna att jag lever. Ett roligt sätt att komma igång med skönlitterärt skrivande.

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/brev-till-manniskor-som-figurerat-eller-finns-i-mitt-liv/
PINTEREST
PINTEREST

2 kommentarer

  1. petra

    ja! vilken fin idé!

  2. Karina

    Vill läsa nu! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial