«

»

Dec 04

Berättelsen om potatisgratängen

Den var ju väldigt god den där potatisgratängen. Extra vitlök, lök, grädde och cheddarost. Mums. Jag åt så att det sprutade ur öronen på mig under tillagningen. Mellan klockan tre och fyra hade han sagt att han skulle befinna sig vid Skanstull.

Jag närmade mig med raska steg klockan kvart i fyra och såg honom på håll. När jag såg honom saktade jag ner på tempot. Han var där, överlämningen skulle bli av. Jag kom på att jag hade missat att packa ner bestick och gick in till Espresso House i hörnan bredvid Pressbyrån för att be om ett par.

Han blev glad när jag kom och jag märkte att han hade haft samma tankar om mig som jag hade haft om honom. Han hade suttit där och spejat efter en barnvagn och blev paff när jag plötsligt stod framför honom utan barnvagn. Barn. Han är pappa till två vuxna barn. De har ingen relation och har inte pratat med varandra på över 14 år.

Livet blir inte alltid som man har tänkt sig sade han och jag är det första att skriva under på det. Oavsett vad livet är så är livet mer än döden. Är men död så är man död. Är man vid liv lever man och kan påverka det. Sorry att jag drog ut på att skriva om överlämnandet, jag har haft fullt upp hela dagen. Stor kram och godnatt!

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/berattelsen-om-potatisgratangen/
PINTEREST
PINTEREST

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Charlotta Sofia springer o trimmar

  Åh, vilken tur att han var där! Detta med potatisgratängen gjorde så stort intryck på mej att jag liksom mentalt hållit andan och bara: ”Hoppas han är där, hoppas han är där!”. Så otroligt fint av dej!

 2. Linduz

  Alltså du är så himla go! 🙂 <3

 3. Ann-Charlotte

  Fy fan vad du är underbar.

 4. Moa

  Tack! Vad underbart, du är fantastisk!

 5. Elin

  Du är verkligen en sann medmänniska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial