«

»

Mar 23

Automatiskt cool, såklart

Du hänger med Paggan då är du automatiskt cool. Shysst blogg fin style.

Månadens roligaste bloggkommentar myntades just av Anna som skriver bloggen Baba Jaga. Bara bloggnamnet fick mig att haja till eftersom Baba Jaga är en riktigt läskig äter barn enligt slavisk folktro. Jag har läst om Baba Jaga i Toddos stora monsterbok.

Jag klickade in och läste ett par inlägg, scrollade lite och log. Denna blogg har potential! Hon skriver bra, har sköna åsikter och får mig att le. Hett tips för dig som är lite less på bloggarna du brukar läsa. Designen är gräslig, men det är Baba Jaga medveten om, hon önskar sig en ny och betalt givetvis för sig. Ett mycket bra inlägg som jag fastnade för är: Mamma min. Lite feelings och löst skitprat.

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
RSS
Follow by Email
Google+
http://apans.se/automatiskt-cool-saklart/
PINTEREST
PINTEREST

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Anna

  Gissa vem som kommer få sin blogg länkad. Puttinutti fnitter och det är inte du moahaha. Nej det är du! Tack för ditt så kärleksfulla och trevliga kommentar. Tack så jättemycket detta värmer till så att hjärtat ler och skrattar. =)

  1. apans

   Du ska suga åt dig! Jag skulle aldrig skriva att jag tyckte din blogg var bra om jag inte tyckte det. 🙂

 2. Sara

  Jag måste säga att jag gillar din blogg. Har läst den ett tag och du har en härlig variation på inläggen och därför blir man aldrig less på att läsa. Tack!

  1. apans

   Vad gullig du är Sara! Tack! Kommentarer som dessa värmer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial